EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 12:30 HOD

Kondenzovaná a sušená mléka

Nejprodávanější

Tatra Salko 8% slazené 397g Bez laktózy
 
95,10 Kč
Tatra Pikao
67,90 Kč –0 %
Původně: 67,90 Kč
67,40 Kč
Sušená mléčná směs 15% - 500 g Master Martini
Sušená mléčná směs 15% - 500 g
✅ SKLADEM
8594028191243
 
112,80 Kč

Cena

39184
139184

Značky

Položek k zobrazení: 7
Sladké zahuštěné plnotučné mléko CONDÉ 400g
Více za méně
65,40 Kč / ks
MÁME NA SKLADĚ
8592206673017
Kondenzované mléko slazené Condé 1 kg
Více za méně
183,60 Kč / ks
✅ SKLADEM
MOI-ZBOH02-1
Sušená mléčná směs 15% - 500 g Master Martini
Více za méně
112,80 Kč / ks
✅ SKLADEM
8594028191243
Tatra Pikao 150 g
Více za méně
39,20 Kč / ks
✅ SKLADEM
8594006841412
Tatra Salko 8% slazené 397g Bez laktózy
Více za méně
95,10 Kč / ks
✅ SKLADEM
8594006841696
Tatra Pikao
Více za méně
67,40 Kč / ks
67,90 Kč
✅ SKLADEM
8594006840415
Tatra Salko KARAMEL 8% slazené 397g
Více za méně
58,80 Kč / ks
63,40 Kč (–7 %)
MÁME NA SKLADĚ
8594006841283
7 položek celkem

Mléčný výrobek. Běžně k dostání převážně v plechovém obalu. Vyrábí se z kravského mléka v procesu odstřeďování, tím vznikne velmi hustá tekutina nažloutlé barvy. Obsahuje velké množství cukru. Jeho charakteristickou vlastností je i dlouhá trvanlivost. Používá se při výrobě domácích vaječných likérů, vánočního cukroví, přidává se do karamelových bonbónů, dezertů.

Recept na krém z kondenzovaného mléka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

Jedno kondenzované mléko, Jedno máslo, Trochu rumu, Vanilkový pudink (vařený a studený), pokud ho budete chtít nějak ochutit, tak jen do toho! Já jsem s ním jako s kávovým slepovala mocca oválky a paráda.

POSTUP PŘÍPRAVY

Máslo i kondenzované mléko musí mít stejnou teplotu. Pokud tedy máte máslo v lednici a kondenzované mléko ne, dejte kondenzované mléko do lednice k máslu. Potom už jen šlehačem zpracujete dohromady a je hotovo! Deluxní je také, když namažete piškot džemem (meruňka, jahoda) a pak krémem. Tímto krémem promazávám perníkové pláty, povrch pomažu také krémem a pak obalím ve strouhaných vlašských ořeších a máte Medovník za chviličku!

Pozor! Pokud by se Vám stalo, že se krém srazí, tak u tohoto se vůbec nic neděje a stačí ho dát na vodu uvařenou v rychlovarné konvici a znovu šlehat!