⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 2.1.2025 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

68,80 Kč / ks 229,30 Kč / 100 g
Dostupnost: ✅ SKLADEM (2 ks)
Můžeme doručit do:
27.12.2024
Možnosti doručení

Detailní popis produktu

Přípravek pro výrobu želatinových dezertů a zalévání dortů

Želírující přípravek pro cukrářskou výrobu – dorty, řezy, aspiky apod.

Hydrofilní / Hydrofilné  koloidní polysacharid z červených řas / rias ( E406 )

Doporučené dávkování: 2g – 10g na 1 litr vody

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 701,4 kJ / 167,8 kcal, Tuky 83,9 g, z toho nasycené  mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 0 g, z toho cukry 0 g, Bílkoviny  0 g, Sůl  0,25 g

Návod k přípravě: 

Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut, vznikne pěna. Po jejím částečném opadnutí odstavíme. Přidáme množství cukru - doporučené 200g - 250g na litr. Při chladnutí (cca 50-60°C) přidáme přípravek k okyselení (doporučená kyselina citrónová 3g na kg gelu)

Agar není rozpustný ve studené vodě!

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: