Agar-agar 700 E406 (1 kg) /D_0656
Kód: RTR-2017000000587Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 6 cm (jedno číselné), 10 cm (dvou číselné), výška je...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 17 cm , výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 6 cm (jedno číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Detailní popis produktu
Želírovací přípravek je vyroben z mořských řas. Použití na želírování ovocných šťáv, zeleninových vývarů, ochucených vod apod. Charakteristika: bílý až šedobílý jemný prášek bez chuti a zápachu. Možnosti použití: cukrárenské želé, pudinky, marmelády, želatinové dorty bez krému. Použití v molekulární kuchyni: zahušťovadlo s opakovaným použitím, želírující činidlo, emulgátor, stabilizátor. Není vhodný do kyselého prostředí. Návod na přípravu: odměřené množství (například 5 g agaru na 1 litr vody) se nasype do studené vody a za stálého míchání se zahřeje na teplotu 75–80 °C, kdy se plně rozpustí. Na výrobek se musí nalévat horký, při nižších teplotách hrudkovatí. Po zchlazení na 50 °C vzniká jasné, pevné, elastické želé. Pokud není spotřebováno celé množství, lze uložit v chladničce a po zahřátí na 80 °C se získá opětovně tekutá konzistence. Co možná nevíte: Agar-agar obsahuje železo, vápník, jód a další stopové prvky. Velmi účinně snižuje cholesterol., je vhodný pro osoby s vysokým tlakem. Když prochází agar-agar zažívacím traktem, sbírá staré usazeniny a čistí vnitřnosti. Při vysoké konzumaci má mírně projímavé účinky a je velmi snadno stravitelný.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.