Belgická čokoláda ARABESQUE BÍLÁ 29 % 400g

Kód: RTR-999708
156 Kč –13 %
Depositphotos 326435630 l 2015 kopie
156 Kč –13 % 135 Kč / ks
Můžeme doručit do:
12.11.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: cukr, kakaové máslo (29%), sušené plnotučné mléko, emulgátor E322(sója), aroma.

Nutriční hodnoty na 100 g: energie 563 kcal/ 2 254 kJ, tuky 35,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 22,1 g, sacharidy 56  g z toho cukry 55,1 g, Vláknina 0,7 g, Bílkoviny 5,5  g, Sůl  0,2  g.

Minimální trvanlivost: 12/2024

 


Belgická čokoláda Arabesque, bílá 29% 

Použití: 

rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 28°C .

Skvělá čokoláda na:

pralinky, polévání a máčení cukroví a dezertů, fondue, po přidání smetany se hodí také do fontán

Tip na temperování čokolády: 

Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?

Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz