Belgická čokoláda ARABESQUE BÍLÁ 29 % 400g
Kód: RTR-999708Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 10 cm (dvou číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 17 cm , výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 6 cm (jedno číselné), 10 cm (dvou číselné), výška je...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 15 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Detailní popis produktu
Složení: cukr, kakaové máslo (29%), sušené plnotučné mléko, emulgátor E322(sója), aroma.
Nutriční hodnoty na 100 g: energie 563 kcal/ 2 254 kJ, tuky 35,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 22,1 g, sacharidy 56 g z toho cukry 55,1 g, Vláknina 0,7 g, Bílkoviny 5,5 g, Sůl 0,2 g.
Minimální trvanlivost: 12/2024
Belgická čokoláda Arabesque, bílá 29%
Použití:
rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 28°C .
Skvělá čokoláda na:
pralinky, polévání a máčení cukroví a dezertů, fondue, po přidání smetany se hodí také do fontán
Tip na temperování čokolády:
Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?
Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.