Callebaut Cereální kuličky v čokoládě slaný karamel (100 g) /D_5848
Kód: 2017000019695Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 15 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 10 cm (dvou číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Detailní popis produktu
Malé lesklé perličky z karamelové mléčné čokolády s křupavou pečenou sušenkou uvnitř. Caramel chocolate Crispearls™ kombinují bohatost ikonické mléčné čokolády Callebaut® se špetkou karamelu a křupavým srdcem pečené sušenky. Vynikající pro svačinky a pro přidávání vzrušujícího konečného dotyku vašim dezertům nebo cukroví. Prostě je posypte na dorty, zákusky nebo dezerty s glazurou a přidáte elegantní dotyk čistého požitku. Po přimíchání do čokoládových pěn, zmrzliny nebo krémů přidávají křupavou čokoládovou texturu vašim dezertům a zůstávají křupavé. Složení: směs mléčné a bílé čokolády s příchutí karamelu 84% (cukr, kakaové máslo 29%, karamelový prášek (kondenzované plnotučné mléko, cukr, glukózový sirup, sůl, regulátor kyselosti E500ii), sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, kakaová hmota 1%, emulgátor sójový lecitin, přírodní aroma), solené cereálie (pšeničná mouka, cukr, sůl, ovesná mouka, pšeničná sladová mouka, kypřící látka E500ii, přírodní vanilkové aroma), glukózový sirup, cukr, leštící látka E414, modifikovaný škrob, rostlinný olej (kokosový) Nutriční hodnoty na 100 g: energie 2209 kJ/528 kcal, tuky 29,9 g (z toho nasycené 18 g), sacharidy 58 g (z toho cukry 51 g), bílkoviny 6,1 g, sůl 2,7 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.