Callebaut Pravá hořká čokoláda 54,5% (1 kg) /D_811-E1-U68
Kód: RTR-5410522513196Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 6 cm (jedno číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 17 cm (dle zvoleného jména), výška je variabilní dle...
Detailní popis produktu
Callebaut čokoládové pecičky tmavé - jsou vyrobeny z nejlepší belgické čokolády a mají lahodnou krémovou chuť. Snadno se rozpouští a dobře se s ní pracuje. Čokoládu dále nedoporučujeme moc ředit tukem. Při použití ve fontáně lze decentně přidat smetanu dle potřeby - tím se však zjemní chuť.
Hořká čokoláda Callebaut 811 s obsahem kakaa 54,5 % dodávaná ve formě drobných peciček (callets), které jsou balené v sáčcích po 2,5 kg.
Tato čokoláda má dobře vyváženou hořkou kakaovou chuť, optimální tekutost a má široký rozsah použití v cukrářství.
Je vhodná pro použití do čokoládového fondue a po naředění kakaovým máslem ji můžete použít také v čokoládové fontáně.
Obsah kakaové sušiny: 54,5 %
Tekutost: střední
Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat mléko.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2303 kJ (550 kcal); tuky 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22 g); sacharidy 46 g (z toho cukry 43 g); bílkoviny 5,1 g; sůl 0,01 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.