Callebaut Pravá mléčná čokoláda 33,6% (1 kg) /D_823-E1-U68
Kód: RTR-5410522513479Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Detailní popis produktu
Callebaut čokoládové pecičky tmavé - jsou vyrobeny z nejlepší belgické čokolády a mají lahodnou krémovou chuť. Snadno se rozpouští a dobře se s ní pracuje. Čokoládu dále nedoporučujeme moc ředit tukem. Při použití ve fontáně lze decentně přidat smetanu dle potřeby - tím se však zjemní chuť.
Mléčná čokoláda Callebaut 823NV s obsahem kakaa 33,6 % dodávaná ve formě drobných peciček (callets), které jsou balené v sáčcích po 2,5 kg.
Tato čokoláda má dobře vyváženou mléčnou, kakaovou a karamelovou chuť, optimální tekutost a má široký rozsah použití v cukrářství. Je vhodná pro použití do čokoládového fondue a po naředění kakaovým máslem ji můžete použít také v čokoládové fontáně.
Obsah kakaa: 33,6 %
Obsah mléka: 20,8 %
Tekutost: střední
Balení: pecky Callets™ v sáčku 1 kg
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátory: sojový lecitin, přírodní vanilka.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2357 kJ (563 kcal); tuky 36 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22 g); sacharidy 51 g (z toho cukry 50 g); bílkoviny 7,0 g; sůl 0,21 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.
Gamadárky doporučují!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.