⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 2.1.2025 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Detailní popis produktu
Glukózový sirup. Sušina (79,7 - 80,8 °%), Skladujte v suchu a při teplotě do 25°. Glukóza je směs sacharidů získaných enzymovou hydrolýzou pšeničného škrobu. Je to hustý, sladký, homogenní, bezbarvý až nažloutlý roztok, sirup . Používá se v cukrářské výrobě a to u pudinkových dezertů a do modelovacích mléčných a čokoládových hmot. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1340 kJ/320 kcal, tuky <0,1 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 99,5 g (z toho cukry 30 g), vláknina 0,4 g, bílkoviny 0,1 g, sůl <1 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení