Citronová fondánová hmota Formix k potahování dortů (1 kg) /D_0034
Kód: RTR-5999566810688Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 10 cm (dvou číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 6 cm (jedno číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 15 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Detailní popis produktu
Minimální trvanlivost - 10.10.2024
Proč zvolit potahovací hmotu Formix? větší flexibilita nepraská hedvábná na dotek homogenní povrch dortu neobsahuje barvivá a konzervační látky Efektivní a rychlé použití Používaní potahovací hmoty Formix je rychlé a efektivní. Bílá barva potahovací hmoty Formix umožňuje namíchat velkou škálu barevných odstínů. Doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Formix Optimální teplota pro práci s touto potahovací hmotou je 22 °C. Hmotu před obarvením minimálně 10 minut propracujte (teplota a opravdu důkladné propracování Formixu je základem úspěchu), dokud nebude hmota vláčná a elastická. Pokud je hmota stále hodně tuhá, můžete jí dát na malou chvilku (cca 5 - 10 sekund – podle velikosti ohřívané hmoty) do mikrovlné trouby. Po obarvení na požadovaný odstín nechte alespoň 1 hodinu odpočinout. Před potahováním dortu hmotu opět důkladně propracujte a rozválejte na 2 - 4 mm silný plát. Hmotu můžete rozvalovat na potravinářské fólii anebo podsypávat cukrem, aby se nelepila k podložce. K čemu je potahovací hmota Formix určena? S potahovací hmotou Formix můžete potahovat dorty. Je také ideální k výrobě rozličných figurek, květin a ozdob na dorty. Hmotu je možné přidat k náplni mezi jednotlivé vrstvy korpusu. Složení: cukr, rostlinný tuk (kokosový), pitná voda, želatina, modifikovaný bramborový škrob, aroma, glycerin E422 Nutriční hodnoty na 100 g: energie 1645 kJ/390 kcal, tuky 7,16 g (z toho nasycené 6,67 g), sacharidy 76,3 g (z toho cukry 66,31 g), vláknina 8,52 g, bílkoviny 0,87 g, sůl <0,03 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.