Forma na čokoládu - čokoládová tyčinka - Decora
Kód: 8024622068615Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 6 cm (jedno číselné), 10 cm (dvou číselné), výška je...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 17 cm (dle zvoleného jména), výška je variabilní dle...
Detailní popis produktu
Rozměr formy: 20 x 12 x 2,2 cm Jednotlivé tyčinky: 8,3 x 2,1 x 1,2 cm Materiál: polykrabonát Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarovné formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po vytuhnutí vyklepneme.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.