Diana Ořechová pasta z pistáciových jader 100% (200 g) Cukrářská ♡
Detailní popis produktu
Pasta z pistáciových jader 100 % 190 g
Naše pistáciová pasta (též můžeme nazvat pistáciovým máslem) je vyrobená ze 100% pistáciových jader bez jakýchkoliv přidaných látek. Je vhodná pro přípravu těst i krémů. Pistáciový krém se může smíchat s tvarohem, který se nadlehčí ušlehanou smetanou a krémem se mohou dále plnit rolády, řezy, dorty. Hodí se i na přípravu smetanových lehkých krémů s oplatkami, oříšky a ovocem. Pasta se dá rozmíchat také do různých druhů těst. Pistáciová příchuť se hodí k čokoládě, jahodám, malinám a dalším příchutím. Jejich aroma je vhodné zejména k ochucení všech druhů potravinářských hmot (šlehaček, těst, pudinků apod.). Z pasty pistáciových jader se též vyrábí pravá italská zmrzlina.
- Administrativní řazení: nečokoládové cukrovinky - pasty.
- Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich a může obsahovat jádra podzemnice olejné, sezamová semena a výrobky z nich.
- Složení: pistáciová jádra mletá 100 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g: | |
Energetická hodnota | 2389 kJ/571 kcal |
Bílkoviny | 21 g |
Tuky | 46 g |
Nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 28 g |
Z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,025 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucovací pasty |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.