⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 2.1.2025 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Dr. Oetker Věnečky (290 g) /D_DO0109
Detailní popis produktu
Věnečky Dr. Oetker obsahují směs na přípravu odpalovaného těsta a směs na přípravu krému. S jejich pomocí budou Vaše Vanilkové věnečky jako od mistra cukráře. Stačí přidat vejce, mléko, cukr a máslo a snadno vytvoříte 30 ks nadýchaných věnečků. Lahodný zákusek na nedělní odpoledne provoněné vanilkou. Vlastnoručně připravenými domácí věnečky uděláte radost svým blízkým a jejich příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne každý! Balení obsahuje: 140 g směsi na těsto, 150 g směsi na krém K tomu přidáte: Na těsto - 125 g rostlinného tuku na pečení, 250 ml vody, 3 vejce (velikost M), na krém - 650 ml mléka, 150 g másla, 60 g moučkového cukru Příprava těsta: Rostlinný tuk a vodu dáme vařit. Do vroucí hmoty za stálého míchání nasypeme obsah sáčku se směsí na těsto a mícháme, dokud těsto není hladké. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Do vychladlého těsta přidáme 3 celá vejce a šleháme elektrickým ručním šlehačem asi 3 minuty. Poté těsto vložíme do cukrářského sáčku s hvězdicovou trubičkou a na vymazaném plechu tvoříme věnečky s průměrem asi 6 cm. Pečeme v předehřáté troubě 20 - 25 minut (elektrická trouba 200°C, horkovzdušná trouba 180°C, plynová trouba střední stupeň). Příprava krému: Obsah sáčku se směsí na krém rozmícháme v 250 ml mléka. Zbylé mléko dáme vařit. Mléko s práškem vlijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Po uvaření necháme krém vychladnout. Máslo s cukrem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem do pěny a po částech do něj zašleháme vychladlý krém. Příprava věnečků: Na vychladlé spodky věnečků nastříkáme pomocí cukrářského sáčku připravený krém a přiklopíme vrchem věnečků. Nakonec věnečky pocukrujeme nebo polijeme cukrovou polevou. Dáme na 2 hodiny ztuhnout do chladničky. Složení: pšeničná mouka, kukuřičný škrob, cukr, kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), aroma, jedlá sůl, barviva (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy mléka a lupinové mouky. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 913 kJ/219 kcal, tuky 14 g (z toho nasycené 6,8 g), sacharidy 20 g (z toho cukry 9,9 g), bílkoviny 3,6 g, sůl 0,22 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení