Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů (20 g) /D_DO0013
Kód: RTR-8595072600125Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 15 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Detailní popis produktu
Želatina na ztužení krémů Dr.Oetker nalezne v kuchyni opravdu všestranné použití. Ať už máte chuť na ovocné, jogurtové, smetanové nebo tvarohové želé nebo pevné dortové krémy, vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr.Oetker. Použití: Do menšího hrnce dáme 3-4 polévkové lžíce vody, přisypeme obsah sáčku a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 lžíce krému/ovocné šťávy (podle konkrétního receptu), metličkou zamícháme a celé vmícháme do zbylého krému/ovocné šťávy. Dále zpracujeme podle receptu. Složení: jedlá vepřová želatinaBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.