Karamelový fondán vanilka a čokoláda - DEKORCE NA DORT 200g
Kód: RTR-DC-7-KFVC-1Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 10 cm (dvou číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Detailní popis produktu
Karamelový fondán vanilka a čokoláda 200g
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečení.
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj a může obsahovat vejce a výrobky z nich, skořápkové plody a výrobky z nich a jádra podzemnice olejné.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Složení: cukr, glukózový sirup, ztužený rostlinný tuk (palmový a kokosový), sušené odstředěné mléko, kakaový pudr (1,7%) sůl, sojový lecitin, přírodní aroma, vanilkový extrakt.
Minimální trvanlivost: 12/2024
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 1849 kJ/437 kcal |
Bílkoviny | 2 g |
Tuky | 13 g |
Nasycené mastné kyseliny | 11 g |
Sacharidy | 77 g |
Z toho cukry | 69 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,41 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.