⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 2.1.2025 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Detailní popis produktu
Kypřicí prášek do perníku Dr. Oetker Vám zaručí, že Váš perník bude kyprý a svou vůní přivábí celou rodinu ke stolu. V jednom balíčku tak naleznete pečlivě vyvážené složení kypřicí látky a směsi koření pro Váš lahodný perník. Použití: Kypřicí prášek rozmícháme v mouce a přidáme do těsta. Používáme ho při přípravě perníků a medovníků. Recept na perník: Do větší misky nasypeme 400 g polohrubé mouky, 250 g cukru krupice, 250 ml mléka, 1 vejce, 100 ml (10 PL) oleje, plnou lžíci kakaa a balíček Kypřicího prášku do perníku Dr.Oetker. Vše šleháme elektrickým ručním šlehačem nebo metličkou 3 minuty.Těsto vylijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě cca 35 minut při teplotě 180°C.
Složení:
kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogenfosforečnan sodný), koření - skořice, anýz, hřebíček, koriandr a fenykl v různém poměru, kukuřičný škrob
Nutriční hodnoty ve 100 g:
energie 692 kJ/163 kcal, tuky 1,8 g (z toho nasycené 0,2 g), sacharidy 34,5 g (z toho cukry 0,7 g), bílkoviny 2,4 g, sůl 34,09 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Se značkou Dr. Oetker peče celá země |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.