Lotus Rýže Thai jasmine 4,55 kg

Cukrářské potřeby

333 Kč / cena za 1 balení 297,30 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
11.4.2025
Možnosti doručení
Lotus Rýže Thai jasmine 4,55 kg

Detailní popis produktu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Jasmínová rýže
SLOŽENÍ
Jasmínová rýže
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100gEnergetická hodnota / Energy 1477KjEnergetická hodnota / Energy 353 kcalBílkoviny / Proteins 7gSacharidy / Carbohydrates 79 gz toho cukry / of which sugar 0,2 gTuky / Fat 0,5 gz toho nasycené mastné kyseliny / of which saturated fatty acids 0,2 gVláknina / Fibre 2,4 gSůl / Salt < 0,025g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na porci – 50 gEnergetická hodnota / Energy 739KjEnergetická hodnota / Energy 177 kcalBílkoviny / Proteins 3,5gSacharidy / Carbohydrates 39,50 gz toho cukry / of which sugar 0,1 gTuky / Fat 0,25 gz toho nasycené mastné kyseliny / of which saturated fatty acids 0,1 gVláknina / Fibre 1,2 gSůl / Salt < 0,0125g
HMOTNOST/OBJEM
4,55kg
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu a chladu, chraňte před teplem
VÝROBCE
HOM MALI spol. s r.o.Reinerova 1657/23,163 00 Prague 6, Czech Republic
NÁVOD K POUŽITÍ
Rýži propláchněte ve vlažné vodě a nechte odkapa. Vložte do hrnce a přidejte studenou vodu v poměru 1:1,5, dle potřeby mírně osolte, vařte v mírném varu cca 10 – 12 minut, poté odstavte a nechte dojít pod pokličkou asi 10 minut

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýže
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: