⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 2.1.2025 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐

Pasta z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ 100% 190G

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

171,60 Kč / ks
Dostupnost: ✅ SKLADEM (1 ks)
Můžeme doručit do:
27.12.2024
Možnosti doručení
Pasta z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ 100% 190G

Detailní popis produktu

Pasta z vlašských jader 100 % 190 g

Pasta z vlašských jader má velmi široké využití. Zkuste si toto oříškové máslo namazat na pečivo či rýžové krekry nebo si tím také dochutíte jogurt nebo kaše. Vlašské jádra jsou zaručeným zdrojem zinku, který je důležitý pro enzymatické reakce, pro zdravé vlasy, pokožku, nehty, sexuální potenci a mnohé další biochemické pochody. Tudíž neváhejte a vyzkoušejte tento ořechový krém!

zaručeným zdrojem zinku, který je důležitý pro enzymatické reakce, pro zdravé vlasy, pokožku, nehty, sexuální potenci a mnohé další biochemické pochody.

  • Administrativní řazení: nečokoládové cukrovinky - pasty. 
  • Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich a může obsahovat jádra podzemnice olejné, sezamová semena a výrobky z nich.
  • Složení: jádra vlašského ořechu mletá 100 %.
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 2738 kJ/654 kcal
Bílkoviny 15,2 g
Tuky 65,2 g
Nasycené mastné kyseliny  6,1 g
Sacharidy 14 g
Z toho cukry 0 g
Vláknina 6,7 g
Sůl 2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Krémy a náplně hotové
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: