Perfecta směs pro výrobu cukrářského krému za studena (0,5 kg) /D_1983
Kód: RTR-2017000001348Detailní popis produktu
Připravek na výrobu cukrářského krému za studena Perfecta je přípravek v prášku pro výrobu cukrářského krému za studena. Obsahuje vysoký podíl plnotučného a polotučného mléka, a tak umožňuje připravit cukrářský krém vytříbené chuti s hladkým a sametovým povrchem. Přípravek má univerzální použití, je odolný při pečení a mražení. Způsob použití Perfecta 400-450 g voda 1000 g Dávkování přípravku Perfecta může být sníženo až na 350 g za účelem přípravy jemnějšího krému. Pokud chceme připravit krém intenzivní mléčné chuti, nahradíme vodu mlékem, které zahřejeme na pokojovou teplotu (15-25 °C). Dávkování je následující: Perfecta 350-400 g mléko 1000 g Přípravek Perfecta rozmícháme ve vodě (nebo v mléce), intenzivně šleháme a ponecháme odpočinout po dobu 3 minut. Poté znovu mícháme, dokud nedosáhneme homogenní směsi krémovité konzistence. Perfecta obsahuje vysoký podíl mléka. Kuchyňské nádoby a náčiní používáme perfektně čisté, abychom se vyhnuli jakémukoli znečištění přípravku. Vždy připravujeme jen takové množství výrobku, které bezprostředně použijeme. Krém skladujeme v lednici. Složení: cukr, modifikovaný skrob, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktoźa, zahušťovadlo, alignát vápenatý, přip. aroma , sůl, potr. barviva: Betakaroten, kurkuma E171 Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1655 kJ/390 kcal, tuky 1,8 g (z toho nasycené 1,1 g), sacharidy 88,2 g (z toho cukry 69,4 g), vláknina 0,4 g, bílkoviny 4,7 g, sůl 0,63 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.