Plátková želatina 20 g /D_9520
Kód: RTR-4000147002512Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 17 cm (dle zvoleného jména), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 17 cm , výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Detailní popis produktu
Použití: Potřebný počet plátků namočíme do vlažné vody na 5 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme. Použijeme-li želatinu do teplých surovin, ihned se rozpustí (omáčky, ke ztužení lehkých krémů a šlechačkových mouse s nižším obsahem tuku). Chceme-li želatinu použít do studených dezertů, nejprve ji namočíme a necháme nabobtnat cca 5minut, poté ji důkladně vyždímáme, dáme do misky, rozehřejeme v mikrovlnné troubě nebo v kastrůlku a důkladně mícháme, než se rozpustí. Nesmíme ji přehřát, pouze rozpustit!! Dále želatinu přidáme za stálého míchání studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, do aspiků). Poté uložíme do chladu na 4 hodiny. Složení: 100% vepřová kůže Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1444 kJ/336 kcal, tuky <0,6 g (z toho nasycené <0,3 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), vláknina 0 g, bílkoviny 83 - 91 g, sůl <1 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.