⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 2.1.2025 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
PME forma na čokoládu Mini tabulky /D_CM410
Detailní popis produktu
Velikost jedné tabulky: 3,5 x 2,5 cm Materiál: plast Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbonů, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku a to představuje nanesení čokolády na boky tvarovné formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu - tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po vytuhnutí vyklepneme.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení