⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 2.1.2025 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Dobře zpracovatelná bílá potahovací hmota s příchutí vanilky.
Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný (palmový) tuk, voda, stabilizátory E422, E415, E466, emulgátor E472c, barvivo E171, konzervační látka E202
- Vyrobeno v Holandsku
- Trvanlivost 3-6 měsíců
- Lze mrazit
Sněhově bílá potahovací hmota s mandlovou příchutí od dánského výrobce. Hmota Odense se hodí převážně na potahování dortů. Můžete ji použít ale také na modelování drobnějších ozdob. Hmota má krásnou bílou barvu a chutná po mandlích. Balení obsahuje 1000 g hmoty. Hmota vystačí na potažení cca jednoho dortu o průměru 26-28 cm. Hmotu můžete také barvit gelovými barvami.
Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:
1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".
2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:
3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílé a extra bílé potahovací hmoty |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.