⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 2.1.2025 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Rádi ochutnáváte novinky a netradiční chutě plné slasti a radosti? Vyzkoušejte kokosový exotický puding. Vychutnávejte tradiční chutě značky Amylon. Puding se připravuje snadno, ale zážitek je okouzlující.
Složení produktu
Kukuřičný škrob, kokosový prášek 2,2 %, aromata, maltodextrin, kaseinát sodný, jedlá sůl.
Informace pro alergiky
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Informace o balení
Hmotnost 40g, trvanlivost 24 měsíců
Návod k přípravě
1. Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
5. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
Výživové údaje | Puding perníkový Exclusive 40 g | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energetická hodnota Energie |
Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny |
Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | Vápník | ||
kj | kcal | g | g | g | g | g | g | mg | |
na 100 g sypké směsi | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
na 100g hotového výrobku | 381 | 90 | 1,3 | 0,9 | 16 | 11 | 2,9 | 0,10 | - |
**% | 5 | 2 | 4 | 6 | 12 | 6 | 1,7 | - | |
** Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kal) |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Puding a dezerty v prášku |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.