RIOBA Cappuccino příchuť smetana 750 g
Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Cappuccino cream flavour. Instant coffee drink in powder
- SLOŽENÍ
- cukr, glukózový sirup, kokosový tuk, obilná kávovina 9,6% [extrakt z praženého ječmene a žita], sušené odstředěné mléko, sušená syrovátka, maltodextrin, rozpustný kávový extrakt 3,7%, stabilizátory: fosforečnany draselné, polyfosforečnany; mléčné bílkoviny, aroma, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Sójové boby a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Energetická hodnota: 1844 kJ (437kcal), Tuky 11g, z toho nasycené mastné kyseliny 9,8g, Sacharidy 79g, z toho cukry 44g, Bílkoviny 4,8g, Sůl 0,35g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- na porci (12,5 g) 231 kJ/55 kcal tuky 1,4 g nasycené mastné kyseliny 1,2 g Sacharidy 9,9 g cukry 5,5 g Bílkoviny 0,6 g Sůl 0,04 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 750 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Store in cool and dry place
- PŮVOD
- Polsko
- country of origin coffee: Ecuador, India, Indonesia non- EU country of origin cereal coffee: EU, Poland, Ukraine Packed in Poland
- VÝROBCE
- Mokate Sp. z o.o. ul. Strażacka 4844-240 Żory
- NÁVOD K POUŽITÍ
- dejte 6 čajových lžiček (12,5 g) cappuccina do hrnku. Zalijte horkou, ale ne vroucí vodou (120 ml, 80 °C), intenzivně míchejte
Doplňkové parametry
Kategorie: | Online potraviny: Káva, čaj, kakao a nápoje |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení