Rostlinná šlehačka Decor Up (1 l) /D_3889
Kód: RTR-8003180903736Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 15 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Detailní popis produktu
Slazený rostlinný krém pro cukrářskou výrobu a gastronomii.
Určeno pouze pro další zpracování.
Dávkování: Pro optimální výsledek před vyšleháním 12 hodin skladovat při 2 - 10°C. Hotové výrobky mohou být
zamrazeny. Po otevření obalu skladovat při teplotách 2 - 10 °C max. 4 dny.
Před šleháním chlaďte šlehačku cca 12 hodin na teplotu +5 až +10°C.
Složení: voda, zcela ztužené rostlinné oleje a tuky (tuk palmojádrový, oleje: řepkový, slunečnicový, kukuřicový a sójový v různém poměru), cukr, stabilizátory (E420ii, E463), mléčné bílkoviny, emugátory (E472e, E322 sójový lecitin), sůl, aroma, barvivo (beta karoten). Bezlepkové!
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1224 kJ/296 kcal, tuky 27 g (z toho nasycené 26 g), sacharidy 13 g (z toho cukry 12 g), bílkoviny 0,5 g, sůl 0,17 g
Předností je snadné šlehání, tato šlehačka je vhodná pro dekoraci zákusků, do náplní, pro výrobu šlehačkových produktů, pro výrobu mousse, pro výrobu mražených produktů a náplní do bonbonů. Nejdůležitější výhodou Decor Up je vysoká našlehatelnost (až 3,5x) a možnost znovu našlehat již ušlehanou hmotu. Decor Up má vynikající složení a stabilitu: našlehaný krém vydrží dlouhou dobu bez ztráty tvaru, objemu a chuťových vlastností.
Alergeny: 6, 7
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.