⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 2.1.2025 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Klasický bílá potahovací hmota na dorty fondánového typu
Existuje několik velmi zvláštních okamžiků, které rádi slavíte se svými blízkými. Dort pro wow moment je nutností. Které pečivo ale hosty ohromí? Samozřejmě fondánový dort! Koneckonců, mělo by to být umělecké dílo, které dostojí výjimečnému okamžiku.S naším bílým rolovaným fondánem snadno vykouzlíte dokonalé pečivo. Používá se velmi snadno, a proto je nutností pro všechny dortové umělce a milovníky dekorací. Tvarovatelná cukrová hmota se skvěle hodí jako potah na celý dort, ale dá se skvěle použít i jako základ mnoha drobných ozdob. Před vyválením poprašte pracovní plochu trochou moučkového cukru nebo pekařského škrobu a můžete začít pilně vyválet. Díky hladké konzistenci fondánu odolné proti roztržení se velmi snadno zpracovává a modeluje. Vytvořte snadno sofistikované a neobvyklé dorty s motivem pro každou příležitost, fantazii se meze nekladou Náš bílý fondant je také veganský. Při výrobě se zcela vyhýbáme palmovému oleji a spoléháme na tuky, jako je bambucký a kokosový olej.
Příchuť: jemně vanilková
Fondán vhodný na potahování dortů
Po aplikaci hmota zcela nevysychá a zůstává svěží, vláčná a nepraská. Hmota je natolik pružná, že je ideální k celoplošnému potahování dortů. Hmotu vyválejte na sílu 0,3 až 0,5 centimetrů. K vyvalování doporučuje použít válečky s distančními kroužky. Na běžný dort o průměru 24-25 centimetrů budete potřebovat cca 500 gramů potahovací hmoty.
K uhlazování dortů používejte hladítka na potahovací hmoty. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Vše potřebné najdete níže.
Hmota je měkká a velice pružná, zároveň poddajná.
Jak správně pracovat s potahovací hmotou na dorty?
Příprava: Pro nejlepší výsledek se doporučuje následující postup: Nechte cukrovou pastu prohřát přirozeně na pokojovou teplotu. Především v zimních měsících vám dojde v balíku tuhá jako kámen. Cukrovou pastu důkladně hněteme, dokud nebude hladká a pružná. Pracovní plochu poprašte trochou moučkového cukru a válečkem vyválejte fondán do rovnoměrného tvaru (tloušťka 2-3 mm). Otáčejte stále cukrovou pastu o čtvrtinu, aby se nepřilepila k podložce kde válíte. Jsou při vyvalování fondánu na okrajích stále vidět drobné prasklinky? Znovu důkladně hněteme, dokud nejsou okraje při vyvalování hladké. Poté je cukrová pasta připravena k použití.
Složení fondánová hmota:
Cukr, glukózový sirup, rostlinné tuky (bambucký, kokosový), zvlhčovadlo glycerin, zahušťovadlo (xanthanová guma, E 464), emulgátor mono- a diglyceridy mastných kyselin, okyselovadlo kyselina citrónová, konzervant sorban draselný, přírodní aroma.
Nutriční hodnoty ve 100 g tohoto výrobku:
energetická hodnota 1685 kJ/ 403 kcal, tuky 6,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,6 g, sacharidy 85,2 g z toho cukry 82, 8 g, bílkoviny 0 g, sůl 0,1 g.
E102 může mít negativní vliv na aktivitu a pozornost u dětí.
Tento výrobek je certifikován Halal, Kosher a bez lepek (NL-090-038).
Alergeny: tento výrobek může obsahovat stopy: mandle.
Doplňkové parametry
Kategorie: | 250 gramové hmoty |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.