Sagiang Bun Gao Nudle rýžové 200 g

Cukrářské potřeby

72 Kč / cena za 1 balení 64,30 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
8.4.2025
Možnosti doručení
Sagiang Bun Gao Nudle rýžové 200 g

Detailní popis produktu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Vermicelli rýžové nudle – bezvaječné, sušené těstoviny.
SLOŽENÍ
rýžová mouka.
ALERGENY
Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: Energie 1480 kJ/350 kcal, Tuky 1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g, Sacharidy 79 g, z toho cukry 0,5 g, Bílkoviny 7 g, Sůl 0,08 g.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
200 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
VÝROBCE
Dovozce: Heuschen & Schrouff OFT B.V., P.O. Box 30202, 6370 KE Landgraaf- Nizozemsko. Vyrobeno ve Vietnamu.
NÁVOD K POUŽITÍ
1) Pro polévky a hotpot vaření: namočte nudle do studené vody na 3-5 minut; poté dejte do vroucí vody a vařte 2-3 minuty, opláchněte pod pitnou vodou a dále je nechte okapat; podávejte s připravenou polévkou. 2) Na smažení: dejte nudle do horké vody kolem 60°C (smíchejte 2 části vroucí vody a 1 část studené vody) na 10 minut a pak nechte okapat; osmažte krevety, maso, zeleninu a přidejte připravené rýžové nudle. 3) Samotné rýžové nudle: namočte nudle do studené vody na 3-5 minut; poté dejte do vroucí vody a vařte 3-4 minuty, opláchněte pod pitnou vodou a nechte je okapat asi 5 minut.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tradiční těstoviny
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: