⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 2.1.2025 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Kvalitní cukrářská směs na čokoládové korpusy
Výrobky ze směsi mají lahodnou čokoládovou chuť a atraktivní tmavou barvu. Bábovky, řezy, dorty, čajové pečivo a další produkty, povýší díky své výjimečné chuti a vůni. Velkou předností 100% směsi je jednoduchá příprava. Její vyvážené složení zajistí vláčnost a trvanlivost produktů.
Složení:
Cukr, pšeničná mouka, glukózový sirup, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušená syrovátka, čokoláda (kakaová hmota,
cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (E322(sója)) (2%); kypřící látky ( E450, E500, E575), neztužený rostlinný tuk
(palmový), pšeničný lepek, zahušťovadla (E412, E415, E466), aroma, sůl, protispékavá látka (E551), emulgátory ( E475, E471).
Alergeny tučně zvýrazněny. | Postup: 500g sypké směsi + 200g oleje, 175g vajec a přidejte 100g vlažné vody , vše prošlehat.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energie | 1522 kJ / 361 kcal |
Tuky | 2,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,6 g |
Sacharidy | 75,6 g |
z toho cukry | 45,8 g |
Bílkoviny | 6,5 g |
Sůl | 2,0 g |
Základní receptura na korpusy:
směs Gloria 500 g
Rostlinný olej 200 g
Vejce (vaječná melanž) 175 g
Voda 100 g
Technologický postup:
Všechny suroviny mícháme ve šlehači 2 minuty na pomalé otáčky do hladké konzistence - nešleháme !!!
Následně hmotu dáme do pečícího plechu (papírových košíčků, forem) a pečeme při teplotě 170°C 30 - 40 minut.
Množství je uvedeno na plech o rozměru 600 mm x 200 mm
Recept na čokoládovou bábovku
500 g Gloria čokoládová
1,5 dcl olej
3 ks celá vejce
1,2 dcl voda
150 g termostabilních čokoládových špalíčků
Všechny ingredience smícháme dohromady. Získáme hladké těsto s kousky čokolády. NEŠLEHÁME !
Těsto dáme do formy a upečeme. Pečeme cca 25 minut na 170°C. Po vychladnutí podáváme.
Recept na čajové pečivo
směs Gloria 500 g
hladká mouka 500 g
máslo nebo margarin 600 g
Ingredience smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto, které necháme ideálně přes noc odležet v ledničce. Následně z něj vyválíme pláty o tloušťce 3 - 5 mm. Vykrájíme požadované tvary a na plechu pečeme v troubě 180 - 190 st, C asi 10 - 12 minut. Délku pečení uzpůsobte dle vašich zkušeností s vámi použitou troubou.
Podmínky při skladování:
suché, čisté místo, mimo přímé sluneční záření
skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny
Země původu surovin: Polsko
Rozváženo z 10kg balení
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.