Směs na lahodné dortové těsto 400g - RUF | Cukrářské potřeby
Kód: RTR-4002809030253Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 6 cm (jedno číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 10 cm (dvou číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Detailní popis produktu
Téměř každý dort je založen na směsi různých ingrediencí. Ať už se jedná o klasický prstenový dort, bochníkový koláč, muffiny, košíčky nebo vrstvený dort. Tato směs je právě tak univerzální. Je ideální pro každý experiment pečení. Vše, co musíte udělat, je smíchat všechny ingredience dohromady. Tato směs je perfektním základem pro naprosto každý recept na piškotový dort. Tato směs není mouka v klasickém smyslu. Můžete ji použít na přípravu košíčků, dortů, koláčů. Klidně do ní přidejte mák, citronovou příchuť nebo mandle, kakao či jinou oblíbenou ingredienci. Tím připravíte těsto přesně na míru vašim potřebám. K přípravě dále potřebujete 3 vejce, 20 ml vody a 200 g změklého másla či margarinu. Příprava: Do mísy vložte pečicí směs, 3 vejce, vodu a měkké máslo nebo margarín. Všechno krátce promíchejte elektrickým ručním mixérem (šlehačem) na nejnižším nastavení, poté zpět na nejvyšší nastavení po dobu asi 3–4 minut, až do krémové. Nyní pokračujte v práci s těstem podle vašich vlastních preferencí.
Složení: cukr, {pšeničná} mouka, {pšeničný} škrob, prášek do pečiva (kyselé difosfáty, kypřící uhličitan sodný), sůl, aromata.
100 g
Energie (kJ) 1849 kJ
Energie (kcal) 443 kcal
Tuk 25 g
z toho nasycené mastné kyseliny 6,6 g
Sacharidy 48 g
z toho cukr 21 g
Bílkoviny 5,4 g
sůl
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.