Tilda Rýže Basmati 5 kg

Cukrářské potřeby

1 064 Kč / cena za 1 balení 950 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
8.4.2025
Možnosti doručení
Tilda Rýže Basmati 5 kg

Detailní popis produktu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Rýže dlouhozrnná loupaná Basmati. Vhodná na přípravu jídel asijské kuchyně.
SLOŽENÍ
rýže
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1491 kJ / 351 kcal, tuky 0,8 g, z toho nasyce-né mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 77,7 g, z toho cukry 0,5 g, bílkoviny 7,8 g, sůl < 0,03 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1491 kJ / 351 kcal, tuky 0,8 g, z toho nasyce-né mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 77,7 g, z toho cukry 0,5 g, bílkoviny 7,8 g, sůl < 0,03 g
HMOTNOST/OBJEM
5kg
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu, chraňte před mrazem a teplem.
VÝROBCE
Prodávající: F.W. Tandoori, s.r.o., Vonoklasy 155, 252 28 Černošice,Česká republika. Tel.: 257 712 917 - 8
NÁVOD K POUŽITÍ
Návod na použití: Jeden díl rýže properte ve vodě, do hrncepřidejte 2 díly vody a sůl ( dle vlastní chuti ). Rýži přiveďtek varu a poté přesuňte na nejmenší ploténku, kde nechte rýžipomalu probublávat zhruba 12 - 15 min. Rýži ještě nechtechvíli odpočinout, neotvírejte víko, snížila by se intenzita vůně a před podáváním ji nakypřete vidličkou.Upozornění: Množství vody a doba vaření závisí na typu hrnce, který použijete.

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýže
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: