Viva Kotlíkový guláš 400 g
Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Kotlíkový guláš 400g
- SLOŽENÍ
- V okamžitém zpracování: pitná voda, uzené látky (vepřové maso 92 %, pitná voda, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; cukr, stabilizátor: trifosforečnany; antioxidant: L-askorban sodný, extrakty koření), fazole červená, směs zeleniny v různém poměru: mrkev, celer, petržel; pšeničná mouka, slunečnicový olej, směs koření (paprika sladká, česnek, chilli, pepř černý, kmín, nové koření), dextróza, sušená zelenina (pažitka, cibule, pórek), hydrolyzovaný kukuřičný a řepkový protein, extrakt chilli a pepře, kouřové aroma, sůl jedná, bramborový škrob.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Celer a výrobky z něj, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- energetická hodnota: 475 kJ / 113 kcal; tuky: 3,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g, sacharidy: 12,2 g; z toho cukry: 0,2 g; bílkoviny: 7,3 g; sůl: 1,7 g.
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- energetická hodnota: 475 kJ / 113 kcal; tuky: 3,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g, sacharidy: 12,2 g; z toho cukry: 0,2 g; bílkoviny: 7,3 g; sůl: 1,7 g.
- HMOTNOST/OBJEM
- 400g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě od 2 °C do 27 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
- PŮVOD
- Česká republika
- VÝROBCE
- PT servis konzervárna spol. s r.o., Purkyňova 1000, Tábor 390 02
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hotová a instantní trvanlivá jídla a masové konzervy |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení