Želatina na aspik a vaječnou tlačenku 20 g

Cukrářské potřeby

33 Kč / ks 29,50 Kč bez DPH 165 Kč / 100 g
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
11.2.2025
Možnosti doručení
Želatina na aspik a vaječnou tlačenku 20 g
Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky
Novinka

Detailní popis produktu

Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky - 20 g sáček

Speciálně vyvinuta pro vaječnou/salámovou tlačenku a aspiky! Extra tuhá! Tato želatina je ideálním pomocníkem pro všechny, kdo milují tradiční české pochoutky jako vaječnou tlačenku či aspiky. Její extra tuhá konzistence zajistí, že vaše pokrmy budou nejen skvěle držet tvar, ale také vyniknou svým vzhledem.

Příprava aspiků je snadná a rychlá:

Vaječná tlačenka: Smíchejte obsah sáčku s 3-4 polévkovými lžícemi studené tekutiny. Nechte 10 minut nabobtnat, poté zahřívejte za stálého míchání až do úplného rozpuštění. Ihned zamíchejte do směsi na tlačenku.

Aspiky a rosoly: Na 0,5 l tekutiny použijte celý sáček. Po nabobtnání a rozpuštění nechte želatinu mírně vychladnout a aplikujte dle receptu.

Věřte, že s touto želatinou budou vaše pokrmy vždy perfektní! Staňte se mistrem v přípravě vaječné tlačenky a aspiků, které potěší nejen vás, ale i vaše hosty. Přidejte do košíku a začněte tvořit kulinářské zázraky!

Složení:

jedlá vepřová želatina

 

VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Se značkou Dr. Oetker peče celá země
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: